AVÍS LEGAL

DADES IDENTIFICATIVES

Els propietaris d’aquest domini web som Àgata Vila Fonolleda i Alfons Barceló Fullana, en endavant “VILA BARCELÓ ARQUITECTES” amb domicili en Pl. de Quadrado 12, 07001 Palma, Mallorca, números de C.I.F. 34748965J (Àgata Vila) i 43040416X (Alfons Barceló) , amb Correu electrònic de contacte estudi@vilabarceloarquitectes.com


USUARIS

L’accés i/o ús d’aquest portal atribueix la condició d’Usuari, que accepta els termes i condicions generals d’ús per a poder usar tots els serveis i informació que es faciliten des del portal. Aquestes condicions s’exposen a continuació:


TERMES I CONDICIONS

Les presents condicions d’ús de la pàgina web, regulen els termes d’accés i ús de “VILA BARCELÓ ARQUITECTES”. El mer accés o utilització del portal, de tots o part dels seus continguts i serveis significa la plena acceptació de les presents condicions d’ús. La posada a disposició i l’ús del portal s’entén sotmesa a l’estricte compliment dels termes recollits en les presents condicions d’ús del portal.

Les presents condicions generals d’ús del portal regulen l’accés i la seva utilització, incloent els continguts i els serveis posats a la disposició dels usuaris en i/o a través del portal, bé pel mateix, bé pels seus usuaris o per qualsevol tercer. No obstant això, l’accés i la utilització de certs continguts i/o serveis poden trobar-se sotmesos a determinades condicions específiques.

“VILA BARCELÓ ARQUITECTES” es reserva la facultat de modificar en qualsevol moment les condicions generals d’ús. En tot cas, es recomana que consulti periòdicament les presents condicions generals d’ús del portal, ja que poden ser modificades.


OBLIGACIONS DE L’USUARI

L’usuari haurà de respectar en tot moment els termes i condicions establerts en el present avís legal. De forma expressa l’usuari manifesta que utilitzarà el portal de forma diligent i assumint qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de l’incompliment de les normes.

L’usuari s’obliga, en aquells casos que se li sol·licitin dades o informació, a no falsejar la seva identitat fent-se passar per qualsevol altra persona. L’usuari accepta que la utilització del Portal serà efectuada amb finalitats estrictament personals, privats i particulars. L’usuari no podrà utilitzar el portal per a activitats contràries a la Llei, la moral i l’ordre públic així com per a finalitats prohibides o que vulnerin o lesionin drets de tercers. Així mateix, queda prohibida la difusió, emmagatzematge i/o gestió de dades o continguts que infringeixin drets de tercers o qualssevol normatives reguladores de drets de propietat intel·lectual o industrial.

Així mateix, l’usuari no podrà utilitzar el portal per a transmetre, emmagatzemar, divulgar promoure o distribuir dades o continguts que siguin portadors de virus o qualsevol altre codi informàtic, arxius o programes dissenyats per a interrompre, destruir o perjudicar el funcionament de qualsevol programa o equip informàtic o de telecomunicacions.

L’usuari s’obliga a indemnitzar i a mantenir indemnes al portal per qualsevol mal, perjudici, sanció, multa, pena o indemnització que hagi de fer front el portal.


PROTECCIÓ DE DADES

En compliment d’el que s’estableix en el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades l’informem que, mitjançant l’emplenament dels formularis que puguin trobar a la nostra web, les seves dades personals quedaran incorporats i seran tractats en els fitxers de l’empresa amb la finalitat de poder-li prestar i oferir els nostres serveis així com per a informar-lo de les millores del lloc web. Així mateix, l’informem de la possibilitat que exerceixi els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal, manera gratuïta mitjançant email a estudi@vilabarceloarquitectes.com


PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

“VILA BARCELÓ ARQUITECTES” és titular de tots els drets de propietat intel·lectual i industrial de la seva pàgina web, així com dels elements continguts en aquesta. Tots els drets estan reservats.

En virtut del que es disposa en els articles 8 i 32.1, paràgraf segon, de la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública, inclosa la seva modalitat de posada a disposició, de la totalitat o part dels continguts d’aquesta pàgina web, amb finalitats comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense la nostra autorització.


RESPONSABILITAT

El portal no garanteix la disponibilitat contínua i permanent dels serveis, quedant d’aquesta manera exonerat de qualsevol responsabilitat per possibles danys i perjudicis causats com a conseqüència de la falta de disponibilitat del servei per motius de força major o errors en les xarxes telemàtiques de transferència de dades, aliens a la seva voluntat, o per desconnexions realitzades per treballs de millora o manteniment dels equips i sistemes informàtics. En aquests casos, el portal farà els seus millors esforços per a avisar amb una antelació de 24 hores a la interrupció. El portal no serà responsable per la interrupció, suspensió o finalització de la informació o serveis. Així mateix, no es responsabilitza de les possibles omissions, pèrdues d’informació, dades, configuracions, accessos indeguts o vulneració de la confidencialitat que tinguin origen en problemes tècnics, de comunicacions o omissions humanes, causades per tercers o no imputables al portal. Tampoc respondrà dels danys produïts per atacs informàtics o causats per virus que afectin programes informàtics, sistemes de comunicacions o equips utilitzats pel Portal però fabricats o facilitats per un tercer. El portal podrà, a la seva sola discreció, denegar, retirar, suspendre i/o bloquejar en qualsevol moment i sense necessitat de previ avís l’accés a la informació i serveis a aquells usuaris que incompleixin les presents normes.

Exceptuant els casos que la Llei imposi expressament el contrari, i exclusivament amb la mesura i extensió en què ho imposi, l’aplicació no garanteix ni assumeix cap responsabilitat respecte als possibles danys i perjudicis causats per l’ús i utilització de la informació, dades i serveis del portal.

En tot cas, el portal exclou qualsevol responsabilitat pels danys i perjudicis que puguin deure’s a la informació i/o serveis prestats o subministrats per tercers diferents de “VILA BARCELÓ ARQUITECTES”. Tota la responsabilitat serà del tercer ja sigui proveïdor, col·laborador o un altre.

Els continguts i informació no vinculen a “VILA BARCELÓ ARQUITECTES” ni constitueixen opinions, consells o assessorament legal de cap mena perquè es tracta merament d’un servei ofert amb caràcter informatiu i divulgatiu.

La nostra web pot contenir enllaços (links) a altres pàgines de terceres parts que “VILA BARCELÓ ARQUITECTES” no pot controlar. Per tant, no pot assumir responsabilitats pel contingut que pugui aparèixer en pàgines de tercers.


POLÍTICA DE GALETES

“VILA BARCELÓ ARQUITECTES” informa de la seva política de galetes, complint així amb el que es preveu en l’article 22.2 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic.

Les galetes és un fitxer que es descarrega en el seu ordinador en accedir a determinades pàgines web. Aquestes permeten a una pàgina web, entre altres coses, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació d’un usuari o del seu equip i, depenent de la informació que continguin i de la forma en què utilitzi el seu equip, poden utilitzar-se per a reconèixer a l’usuari. El navegador de l’usuari memoritza galetes en el disc dur solament durant la sessió actual ocupant un espai de memòria mínim i no perjudicant el seu ordinador. Les galetes no contenen cap classe d’informació personal específica, i la majoria de les mateixes s’esborren del disc dur en finalitzar la sessió de navegador.

La majoria dels navegadors accepten com a estàndard a les galetes i, amb independència d’aquestes, permeten o impedeixen en els ajustos de seguretat les galetes temporals o memoritzades.

Sense el seu consentiment mitjançant l’activació de les galetes en el seu navegador, no s’enllaçarà en aquestes les dades memoritzades amb les seves dades personals proporcionades en el moment del registre o la compra.

L’usuari accepta expressament, per la utilització d’aquest portal, el tractament de la informació recaptada en la forma i amb les finalitats anteriorment esmentades. I així mateix reconeix conèixer la possibilitat de rebutjar el tractament de tals dades o informació rebutjant l’ús de galetes mitjançant la selecció de la configuració apropiada a tal fi en el seu navegador. Si bé aquesta opció de bloqueig de galetes en el seu navegador pot no permetre-li l’ús ple de totes les funcionalitats de la web. Pot vostè permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades en el seu equip mitjançant la configuració de les opcions del navegador instal·lat en el seu ordinador.


LEGISLACIÓ APLICABLE I JURISDICCIÓ:

La relació entre “VILA BARCELÓ ARQUITECTES” i Usuari es regirà per la normativa espanyola vigent i qualsevol controvèrsia se sotmetrà als Jutjats i tribunals de la ciutat.